2023 Video Paketler2022-12-28T16:35:33+03:00
  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Bu pakete ait derslerimiz matematik ve tarih ile başlamıştır. Tüm ders videoları haziran ayı sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Bu pakete ait derslerimiz PG & ÖYT & Rehberlik ile başlamıştır. Tüm ders videoları nisan sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel coğrafya ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel lise matematik ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel ilköğretim matematik ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Sosyal Bilgiler ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel İngilizce ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Tarih ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 kpss a grubu video paket

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel KPSS A Grubu videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 tarih Öabt güncel video paket

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel DİKAB ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 besyo Öabt güncel video paket

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel BESYO ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 biyoloji Öabt güncel video paket

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Biyoloji ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 biyoloji Öabt güncel video paket (kopya)

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Kimya ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 kimya Öabt güncel video paket (kopya)

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Fizik ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 fizik Öabt güncel video paket (kopya)

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Türkçe ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 fen bilimleri Öabt güncel video paket

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Fen Bilimleri ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 fen bilimleri Öabt güncel video paket (kopya)

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Edebiyat ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 edebiyat Öabt güncel video paket (kopya)

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Okul Öncesi ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 okul Öncesi Öabt güncel video paket (kopya)

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel PDR ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

  • 2023 pdr Öabt güncel video paket (kopya)

    2023 KPSS hazırlık sürecinde canlı kurslarımızda anlatılan derslerin video kayıtlarıdır ve günceldir. Tüm ders videoları mayıs sonuna kadar tamamlanacak olup, güncel Sınıf Öğretmenliği ÖABT videolarınız her hafta dersler işlendikten 12 saat sonra video paketinize eklenecektir.

Başlık

En üste git